EPA

Crnogorac otišao u Poljsku

Bećiraj neće na Koševo, potpisao za drugi klub

Od dolaska Fatosa Bećiraja u FK Sarajevo definitivno neće biti ništa.

Crnogorski reprezentativac koji je poznat po nastupima za Dinamo povezivao se proteklih dana sa aktuelnim prvakom BiH, no njegova sljedeća stanica na kraju će biti - Poljska.

Umjesto za Sarajevo, iskusni 32-godišnji napadač je na kraju potpisao za Wislu iz Krakowa koja ga je na svojoj zvaničnoj stranici predstavila kao svoje novo pojačanje.

Bećiraj se Wisli obavezao na saradnju do ljeta 2022. godine.

Wisla iz Krakowa je kroz historiju 14 puta bila šampion Poljske, a navijači ovog kluba će nastojati što prije da zaborave minulu sezonu u kojoj nisu uspjeli da se plasiraju ni među osam najboljih ekipa u šampionatu.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Očito je kako u Wisli sada žele konačno da naprave korak naprijed i umiješaju se u borbu za vrh tabele. Pokazuje to uostalom i dovođenje Bećiraja koji je ranije još igrao za u Kini, Bjelorusiji, Rusiji, Belgiji... 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.