O tome se piše i na Apeninima

Zrinjski dogovara spektakularan transfer: Kristijan Stanić prelazi u Fiorentinu?

Igrač mostarskog Zrinjskog i mlade reprezentacije BiH Kristijan Stanić nedavno je poslan na kaljenje, tj.posudbu u NK Solin, člana 2.HNL.

No mlado, eksplozivno krilo Plemića ovih bi dana mogao napraviti uistinu spektakularan transfer. Kako piše ugledni talijanski Tuttosport, Fiorentina je jako zainteresirana za ovog mladog nogometaša, a prema informacijama kojima raspolaže SportSport.ba do transfera bi moglo doći jako brzo.

Stanić je za Ante Miše i Bake Sliškovića u Zrinjskom dobio prigodu i skrenuo pozornost na sebe sjajnim fizičkim predispozicijama a ovaj mladić se još kao maloljetnik mogao nositi s puno starijim i iskusnijim igračima.

Ove sezone je poslan na posudbu zbog jake konkurencije na krilima u HŠK Zrinjski, a čini se kako Stanić neće dugo vremena provesti u Solinu, nego će njegova iduća destinacija biti Firenza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.