Uživa u Švicarskoj

Mnogi igrači su čekali odmor da idu na more, ali zvijezda Liverpoola je imala drugačiji plan

Endin Čaušević

Sezona u najjačim evropskim ligama privodi se kraju, a igrači će imati malo vremena za odmor pred nastavak evropskih takmičenja.

Prošlog vikenda u Engleskoj je sezona zvanično završena, te su igrači Liverpoola dobili zasluženi odmor. Oni će sada čekati pripreme za novu sezonu i nemaju obaveza više jer su ispali ranije iz Lige prvaka.

Mnogi igrači odlučili su izabrati egzotične destinacije za odmore, a ove godine hit su Ibiza, Mallorca, Kanari i Bahami. No, ima i onih kojima odlazak na more očito nije toliko zanimljiv.

Jedan od njih je i Xherdan Shaqiri koji je odmor iskoristio da se druži s porodicom i prijateljima kući u Švicarskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, umjesto odlaska na neku egzotičnu destinaciju na moru iskoristio je priliku da posjeti razne prelijepe destinacije na Alpama, a fotografija koju je objavio na Instagramu zaista oduzima dah.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.