Ferguson: Oprostit ću Kloppu što me probudio u 3:30 ujutro da mi to kaže

Imaju sjajan odnos

Ferguson: Oprostit ću Kloppu što me probudio u 3:30 ujutro da mi to kaže

E. Čaušević

Jurgen Klopp je bio meta ismijavanja kada je prije pet godina rekao da će sigurno s Liverpoolom postati prvak Evrope.

Navijači Redsa su 30 godina čekali na ovaj naslov, te su ga ovog ljeta konačno dočekali. Liverpool je prošle godine stigao na tron Evrope, ali je titula prvaka Engleske za njih mnogo značajnija.

Nakon sjajne sezone Klopp je zasluženo izabran za najboljeg trenera u Premiershipu, te je zbog svog uspjeha na klupu Liverpoola dobio veliki broj čestitki iz cijelog svijeta.

No, za njega je najznačajnija ona od Sir Alexa Fergusona s kojim ima itekako dobar odnos, te nije tajna da od njega često traži savjete pred važne utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ostvario si zaista nevjerovatan uspjeh i zasluženo ste osvojili naslov prvaka. Nivo na kojem je igrao Liverpool je sjajan, a tvoja osobnost uvukla se u sve pore Liverpoola. Ovo je bila sezona za pamćenje i čak čuti oprostiti što si me probudio u 3:30 ujutro da mi kažeš da ste postali prvaci", našalio se Ferguson.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Armin29
unistio si yunajted paksu jedan
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi