Adam Lallana ima novi klub: Umjesto crvenog nosit će plavi dres

Potvrđen transfer

Adam Lallana ima novi klub: Umjesto crvenog nosit će plavi dres · Zvanično

E. Škorić

Bivši igrač Liverpoola ostaje u Engleskoj, ali neće više nositi crveni dres.

Lallani je istekao ugovor s Redsima i bilo je jasno da će napustiti engleskog prvaka, a ubzro je stigla vijest da karijeru nastavlja u Brightonu.

Trener ovog tima Graham Potter večeras je pohvalno govorio o svom novom i zvučnom pojačanju.

"Nema nikakve sumnje u Adamovu kvalitetu, a ako pogledate njegov nogometni životopis, njegova je sposobnost svima jasna. Igrao je na najvišoj razini, i za klub i za zemlju, i postigao je sjajne stvari. Pored tehničke kvalitete, ima bogato iskustvo i ljudske kvalitete", kazao je Potter.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lallana je potpisao ugovor na tri godine i nema sumnje da će za ekipu koja se takmiči u Premier ligu predstavljati pravo pojačanje i da su navijači oduševljeni.

On je prethodnih šest godina igrao za Liverpool, a prije toga bio je dugo godina član Southamptona. Za englesku reprezentaciju je upisao 34 nastupa i postigao je tri gola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije