Pique ne impresionira Ruggerija

"Dobro izgleda, u vezi je s pjevačicom, ima cool bradu, ali je potpuno prosječan igrač"

Nekadašnji defanzivac Real Madrida i reprezentativac Argentine (osvajač SP-a 1986.) Oscar Ruggeri je štopera Barcelone Gerarda Piquea "proglasio" prosječnim fudbalerom.

Ruggeri je za igračkih dana također, poput Piquea, igrao u srcu odbrane.

"Pique je drugorazredni, osrednji igrač, poput mene, poput mnogih drugih", izjavio je Ruggeri za argentinski FOX Sports, pa nastavio:

"Dobro izgleda, u vezi je sa pjevačicom... ima cool bradu, ali da igra za Valenciju ne bi bio poznat. Ali završio je u Barceloni".

"On je poput mene - poptuno prosječan. Dobar defanzivac, ali ništa više od toga. Nikada nije pod pritiskom, osim protiv velikih timova", dodao je Ruggeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac je potom otkrio koga smatra najboljim štoperom svijeta. Po njemu je to kapiten Reala.

"Sergio Ramos je daleko najbolji štoper na svijetu", poručio je Ruggeri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.