Benzema: Da se borim u ringu? Zašto da ne, šest mjeseci treninga, pa onda...

Francuz ne krije ljubav prema borilačkim sportovima

Benzema: Da se borim u ringu? Zašto da ne, šest mjeseci treninga, pa onda...

Bez obzira na godine, čini se da Karim Benzema ne misli usporiti. Šta više, iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Reala.

Kada završi sa fudbalom, možda okuša i u borilačkom sportu. Naime, Francuz je poručio da to ne bi bio problem za njega.

Benzema izdvojio vrijeme i za jedan YouTube odgovarao na pitanja nekolicine prijatelja i poznanika. Od francuskog kickboxera Fouada Ezbirija, sa kojim je u prošlosti trenirao, je dobio pitanje: Da li planira ući u ring ili oktagon barem jednom?

"Pa, Fouade moj brate, u svakom slučaju nadam se da tebi ide dobro i istina je da volim borilačke sportove. Volim trenirati, kao što si rekao već smo trenirali zajedno. Kada završim sa fudbalom zašto ne bih trenirao s tobom šest mjeseci, a ako budeš mislio da sam spreman za borbu, za mene to neće biti problem. Ja sam za!", rekao je napadač Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi