Mega-giga-tera popularna Tijana eM

Koji bh. reprezentativac je bacio oko na 'ženu od sultana'?

Ako neko zna kako je to preko noći postati popularan onda je to Tijana Milentijević poznatija kao Tijama eM ili još poznatija kao Žena od sultana. 

Zapravo, ona nije postala popularna, ona je postala mega-giga-tera popularna, a njen jedan jedini, ali vrijedni hit na Youtubeu već ima preko 23 miliona pregleda i ko zna koliko 'foliranja' po balkanskim ulicama sa ovom pjesmom i otvorenim prozorom u Golfu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7...

Tijana eM je trenutno najpopularnija pjevačica na Balkanu, a osim pjevačkih kvaliteta mnogi su primjetili i njenu seksipilnu stranu. Ona već u ovom trenutku važi i za jednu od najzgodnijih balkanskih pjevačica, a to je očigledno primjetio i jedan bh. reprezentativac pa je bacio mamac prema njoj.

U pitanju je Armin Hodžić, igrač mađarskog Fehevara koji je odigrao fantastičnu sezonu pa si može priuštiti malo odmora i praćenja Instagrama.

Očigledno da je Tijana eM jedna od osoba čiji profil najčešće posjećuje, a to se može lako primjetiti po lajkovima koje ostavlja. Gotovo da ne prođe ni jedna slika koju on ne ocijeni sa 'sviđa mi se'.

Hodžić ipak nije jedini koji je primjetio Tijanu, pa su njegovim stopama krenuli i neki drugi bosanskohercegovački sportaši, a neki od njih su naš rukometni reprezentativac Senjamin Burić ili Marijan Ćavar, veznjak Eintrachata koji je za našu državnu selekciju upisao dva nastupa i to na američkoj turneji u januaru 2018. godine.

Osim njih, Tijana ima još 20-ak hiljada redovnih lajkača. Usput rečeno, na Instagramu je prati oko 150.000 fanova.

Ako pogledamo njene slike, jasno je da joj niko ne može odoljeti...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.