Dok drugi uživaju u Dubaiju: Armin Hodžić oduševio fotografijom s odmora u BiH

Bh. napadač odmara kod kuće

Dok drugi uživaju u Dubaiju: Armin Hodžić oduševio fotografijom s odmora u BiH

E. Čaušević

Mnogi fudbaleri su iskoristili kratku zimsku pauzu kako bi odmarali na egzotičnim destinacijama, a hit ove zime je Dubai.

Nekoliko bh. igrača odlučilo je odmore provesti u Dubaiju, a izdvajaju se Edin Džeko, Miralem Pjanić, Senijad Ibričić, kao i naš najbolji teniser Damir Džumhur.

Ipak, Dubai nije bilo baš privlačan za sve naše igrače jer su neki od njih jedva čekali da odmor provedu u Bosni i Hercegovini. Jedan od njih je bh. reprezentativac Armin Hodžić koji je nakon prvog dijela sezone u Mađarskoj doputovao u Sarajevo.

Hodžić uživa sa svojom porodicom, a putem Instagrama podijelio je s fanovima fotografiju s Bjelašnice i tako na najbolji način promovisao ljepote naše države.

View this post on Instagram

💨

A post shared by Armin Hodžić ⚽️ (@arhodzic) on

Top Komentari

zvjezdan10
Dnevna doza ''gdje je ko na odmor otišao'' sajta.
7 1
United_HZ
Tako se voli domovina, bravo Armine
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi