Stvar je riješena

Ogroman lapsus Konamija: U najavi novog PES-a otkrili veliko pojačanje Arsenala

Esmer Oštraković

Poznato je da je Arsenal partner sa Pro Evolution Soccerom, te da oni imaju ekskluzivna prava na sav materijal kada je ovaj klub u pitanju.

Konami je izbacio trailer za novi PES 21, a upravo tu napravili su veliki "kiks", jer su predstavili novo pojačanje Arsenala.

Tim koji sa klupe predovdi Mikel Arteta nalazi se u pregovorima oko ugovora sa Willianom koji bi u Arsenal trebao doći kao slobodan igrač.

Navodno će cijela stvar biti riješena do kraja sedmice, a Konami je izbacio video od sedam sekundi u kojem predstavljaju Williana.

Sve se pojavilo na Twitteru, a onda je brže bolje obrisano, ali naravno uzalud. Twitteraši su odmah spremili taj video, te je on osvanuo na brojnim jačim medijima u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je dolazak Williana u Arsenal gotova stvar, te je samo pitanje momenta kada će nogometaš potpisati ugovor sa svojim novim klubom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.