Arsenal u pol poziciji za Williana!

Topnici uputili najbolju ponudu Brazilcu

Arsenal u pol poziciji za Williana!

Sjajni krilni fudbaler Chelseaja Willian će uskoro postati slobodan igrač. Plavci mu jesu ponudili novi ugovor, ali je on isti odbio i čini se da privodi kraju svoju sedmogodišnji avanturu na Stamford Bridgeu.

Willian je bio jasan u svojih zahtjevima, a jasan je bio i Chelsea u svojim statovima.

Brazilac je želio duži ugovor, ali je maksimalno od Chelseaja mogao dobiti dvogodišnje produženje saradnje. Jednostavno Plavci ne žele igraču koji će za nekoliko dana napuniti 32 godine dati dugotrajniji ugovor.

Ima međutim onih koji su to voljni uraditi.

Willian se u prošlosti povezivao sa Barcelonom, dok je nedavno navodno bilo konkretnog interesa iz Manchester Uniteda i Real Madrida. A onda je na scenu stupio Arsenal.

France Football sada piše da je Arsenal u pol poziciji za Willianov angažman jer je već Brazilcu uputio najunosniju ponudu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim što je Arsenal spreman dati Willianu najbogatiji ugovor, spreman je i ispuniti njegovu želju. Navodno je na stolu trogodišnji ugovor s opcijom produženja saradnje za dodatnu godinu.

"Stvari su u poodmakloj fazi", riječi su kojima je izvor France Footballa opisao pregovore između Williana i Arsenala.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
U pol poziciji jer će tamo igrati sigurno u prvoj postavi, a u Realu, Barsi ili Manu grijati klupu. Et zato ide u Arsenal.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi