Derbi se igra u Mostaru

Službena lica 2. kola Premijer lige: Sarajliji najveća odgovornost!

Admin Čaušević

Obzirom da se sredinom sljedeće sedmice igra treće kolo, druga runda Premijer lige bit će odigrana u petak i subotu.

Derbi drugog kola igrat će se u Mostaru. Na stadionu Rođeni Velež će dočekati Zrinjski, a odgovornost da sudi tu utakmicu dobio je Adis Mulahasanović iz Sarajeva. Gradski derbi se igra u subotu s početkom u 19 sati.

Drugo kolo će biti otvoreno mečem u Bijeljini između Radnika i Željezničara. Susret koji se igra u petak od 17 sati će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke.

U petak od 19 sati Borac će dočekati Slobodu, a pravdu na tom meču će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda, preostala tri susreta igrat će se u subotu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Elvis Mujić iz Banovića će u subotu od 17:30 dati znak da može početi utakmica Olimpik - Široki Brijeg, dok će pola sata ranije startati i meč Mladost DK - Sarajevo kojeg će suditi Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

Reflektori će se paliti i na Tušnju. Tuzla City će od 20:30 dočekati Krupu, a pravdu na tom susretu dijelit će Admir Musić iz Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.