Kako do gola?

Sloboda bez klasičnog špica večeras "napada" Borac?

Edmir Škorić

FK Sloboda će nakon remija s Olimpikom (1:1) gostovati danas na Tušnju ekipi Borca.

Sloboda je jedva iščupala bod na Tušnju protiv Radnika, a već danas ide na teško gostovanje Borcu, koji je sezonu otvorio 6:0 pobjedom nad Mladosti DK. Sve ukazuje na to da je Borac veliki favorit, a naročito ponuda u kladionicama.

I u Tuzli su svjesni da će teško protiv Borca, a uz sve to, Gradimir Crnogorac bez klasičnog špica mora postaviti tim. Lažnu devetku tako će u Banjaluci najvjerovatnije igrati Said Husejinović.

Svoju priliku s klupe će čekati Anel Husić, a iza Husejinovića bit će Predragović. Po krilima će biti najvjerovatnije Mujagić i Maksimović, ali i oni će svakako imati odbrambenih zadaća.

Naravno, nije isključeno da se nešto promijeni do početka meča (19 sati), ali po svim prilikama ovo je navala Slobode danas u Banjaluci, dok će meč vjerovatno zbog povrede nosa propustiti štoper Dejan Uzelac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.