Stjepanović nakon samo mjesec dana napustio Slobodu: Nisam došao da sjedim već da igram

Brzo su se razišli

Stjepanović nakon samo mjesec dana napustio Slobodu: Nisam došao da sjedim već da igram

E. Čaušević

Ognjen Stjepanović je na kraju prošle sezone napustio Olimpik, te je odlučio karijeru nastaviti u Slobodi.

Prije nešto više od mjesec dana tuzlanski klub je na zvaničnoj stranici saopštio da je Stjepanović novo pojačanje ovog kluba, te da se pridružio na pripremama za novu sezonu.

No, iako je tek prije mjesec dana stigao u Slobodu od njegove avanture na Tušnju neće biti ništa. Naime, Stjepanović je odlučio da napusti tuzlanski klub, te će sreću potražiti u nekom drugom klubu.

"U Slobodu sam došao kao pojačanje, a nisam odigrao nijednu prijateljsku utakmicu ni u prvenstvu nisam u protokolu. U Slobodu nisam doveden da sjedim nego da igram", poručio je Stjepanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj fudbaler je u prošloj sezoni Prve lige FBiH u dresu Olimpika na 16 mečeva uspio zabiti sedam golova i upisati jednu asistenciju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi