Transparent postavljen prije zadnjeg treninga Zrinjskog pred sutrašnji susret

Ultrasi poslali poruku svojim ljubimcima pred mostarski derbi

Na stadionu 'Rođeni' u Vrapčićima sutra će se odigrati veliki mostarski derbi.

FK Velež će ugostiti HŠK Zrinjski ujedno u najvećem derbiju 2. kola M-Tel Premijer Lige Bosne i Hercegovine.

Iako će, nažalost, derbi biti lišen prisustva publike, u gradu na Neretvi se ipak osjeti da će sutra na megdan izaći ljuti rivali. O derbiju se priča u kafićima, na ulici a navijači oba kluba priželjkuju pobjedu nad gradskim rivalima. 

U odsustvu publike navijači Veleža su na sinoćnjem treningu pružili podršku svojim ljubimcima, a danas je na stadionu pod Bijelim brijegom, uoči posljednjeg treninga Plemića pred sutrašnju utakmicu osvanula podrška poruke nogometašima Zrinjskog. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na teren uzdignute glave, pobjedu da Mostarci slave" - napisali su najvatreniji navijači Zrinjskog Ultrasi, poslavši tako više nego jasnu poruku što očekuju sutra od svojih ljubimaca na stadionu 'Rođeni'.

Sutrašnja utakmica počet će u 19h. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.