Sarajevo apsolotni favorit u Kaknju

Navijačima Veleža se neće svidjeti kvote na kladionici za meč protiv Zrinjskog

Endin Čaušević

Danas se igraju četiri utakmice drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a jasno je da je sve u znaku meča koji se igra u Mostaru između gradskih rivala Veleža i Zrinjskog.

Mnogi očekuju još jedan odličan derbi između Veleža i Zrinjskog koji se večeras od 19 sati igra na stadionu Rođeni. Ovo će biti i historijski meč jer će biti prvi koji će se igrati pod reflektorima na stadionu Veleža.

Iako će se meč igrati pred praznim tribinama atmosfera u gradu na Neretvi je već uzavrela jer je jutros došlo do sukoba između navijača ovih klubova. To je samo jedan od dokaza šta ovaj derbi predstavlja u Mostaru.

Također, i kvote na kladionici su itekako zanimljive pred ovaj susret. No, navijači Veleža neće biti baš sretni kada vide stanje što se tiče kvota koje govore ko je favorit u ovom meču.

Iako će Rođeni igrati na svom terenu Plemići su čini se, prema kladionicama, blagi favoriti. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč u Mostaru i to OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Veleža i Zrinjskog igra se od 19 sati, a moći ćete je pratiti u direktnom prenosu na Areni Sport.

Što se tiče preostale tri utakmice tu su stvari na kladionici nešto jasnije. Sarajevo je apsolutni favorit u gostima protiv Mladoisti, baš kao i Tuzla City koja dočekuje Krupu. Olimpic na Otoci igra protiv Širokog Brijega koji očekivano ima ulogu favorita. Kvote za sve utakmice pogledajte na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.