17

Komentari (17)

balunv
Srce na teren pokažite im ko je VELEŽ FORZZA ROĐENI !
BlueBoys
Naprijed Velež.
Arnel925
Velež će uzeti 110%.
saju701
Uzima ovo Velež 2-1 veceras
krems_krems12
Objektivno, Zrinjski je kvalitetnija ekipa i sa pravom su favoriti. Svi dobro znamo da u ovakvim utakmicama nije presudan ni kvalitet ni forma, vec samo voljni momenat u tom trenutku i slavi onaj ko ima vecu zelju i glad za pobjedom. Samo je steta sto se igra pred praznim tribinama.
user1022
Nisu im se svidjele ni batine, pa su ih dobili. Ko ih pita uostalom.
Pikachu11
user1022
U tome kako ste dobili batine jutros, a dobit ce te ih i veceras na terenu, majmune.
user1022
Ja mislim da su RA to isto napravili nedavno, samo krug oko spanskog, nisu ni rondo smjeli prec, pa ste se na sva zvona hvalili, pozz.
Pikachu11
Jedino su tardunjere jutros dobile batine i po koja stolica ma da i ulicna rasvijeta nije ostala netaknuta. A bjezi majmune po ribnjaku ih je bilo kad smo ih bili u Dreznici
user1022
U Dreznici ih naoruzaniji docekali nego sirokobrjezani tenkove JNA, hablecino jedna svako imo po 2 palice, malo vam jedna po osobi bila.
balunv
Seljacino iz koje si vuko****ne sišo na asfalt .Vrati se u jazbinu.
user1022
Ja sam se u vuko****nu doselio konju jedan, ko god Mostar naziva gradom nije dalje od Trebinja otiso. Ja sam rodjeni Dubrovcanin, al sam se vratio u Mostar zbog rata da bi pomogo svojoj obitelji i HVO-u, nazalost osto sam ovdje do dana danasnjeg, i sam Bog zna zasto, jer ovdje samo zive cigani poput tebe.
Deepy
Priznaješ da si nasilnik i huligan? Tebi treba policiju na vrata.
Hakkinen
Dobro je sada Velež ima dva stadiona. B.B. što ga je kdz ukrao i ovaj novi. A što se pobjednika tiče ... neka pobjedi onaj ko je bolji na zelenom terenu. A ja kao Sarajlija volio bi da moj Velež pobjedi ali biće teško izvesti. J.g lako je meni sjediti u bašti piti kafu i komentarisati ali oni koji izađu na teren oni moraju pokazati da zaslužuju da nose dres ponosnog i ne unistivog Veleža. Sportski pozdrav
Prazina
Nemate ni klub da ćete imat 2 stadiona? Klub ste ukrali i poturčili u selendri. Veze tsj velež s onim od prije nema
MLADOST
Smiješno i ironično je da kradljivci pričaju o krađi pokradenog. Pa stadion ste ukrali ko da je kutija šibica, što je nezabilježen slučaj u svijetu. Stadion na kojem igrate je vlasništvo Veleža, a ne izmišljenog kluba, koji vam je UZP poklonio nakon terorističkih akcija u BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti