Sarajevo i Željezničar domaćini

Vanredno kolo Premijer lige u utorak i srijedu: U Sarajevu se neće paliti reflektori

Admin Čaušević

Stavljena je zavjesa na drugo, a već kreću pripreme za treće kolo nove sezone Premijer lige BiH. 

Vanredno kolo igrat će se u utorak kada su na programu dva susreta, te u srijedu kada se igraju preostala četiri meča.

Treća runda bit će otvorena na stadionu Grbavica. U utorak od 17 sati Željezničar će u derbiju dočekati Borac. Oba tima su maksimalna i za očekivati je neizvjetan meč.

Istog dana, od 19 sati hercegovački derbi na stadionu Pecara će igrati Široki Brijeg i Velež. Domaćini su odlično ušli u sezonu, dok su Rođeni osokoljeni nakon pobjede nad Zrinjskim puni samopouzdanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U srijedu će prvi početi duel Sarajeva i Tuzla Cityja. Utakmica na stadionu Asim Ferhatović Hase zakazana je za 17 sati.

Od 17:30 igraj use utakmice Sloboda - Mladost i Krupa - Olimpik, dok će treće kolo zatvoriti Zrinjski i Radnik. Meč na stadionu Pod Bijelim brijegom će početi u 19 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.