Charlie Morgan u svom vlasništvu ima Au Vodku

Dječak kojeg je Hazard udario sada na računu ima milione funti: Kreirao je proizvod kojeg svi žele

Midhat Šljivak

Eden Hazard napravio je pravi skandal nakon što je u utakmici Capital One Cupa 2013. godine protiv Swanseaja udario skupljača lopti.

Tadašnji fudbaler Chelseaja bio je isfrustriran što je dječak zadržavao loptu i odlučio je da mu je silom oduzme, a za svoj potez je dobio crveni karton.

Hazard se na kraju izvinio 17-godišnjaku imena Charlie Morgan. Ni slutio nije da će sedam godina kasnije ovaj momak biti bogatiji čak i od njega.

Charlie je sa prijateljem Jacksonom Quinnom uložio novac u biznis sa vodkom. Osnovali su kompaniju Au Vodka i napravili su pravi hit na tržištu.

Ova vodka danas je najpopularnija u Velikoj Britaniji. Charlie i njegov prijatelj su zgrnuli desetine miliona funti, a u budućnosti se očekuje da ta cifra bude mjerena i stotinama miliona funti.

Au Vodka ima oznaku premium vodke. U njoj su luksuzni sastojci i svi tvrde da je vrhunskog kvaliteta. Prepoznatljiva je po zlatnoj boci i bilježi zaista rekodrnu prodaju na Ostrvu.

Iako je Charlie dobrom idejom stekao milione funti, imao je naravno i pomoć svog oca Martina Morgana. Ovaj bogataš je uložio u posao svog sina, a ovaj mu je na pravi način vratio odličnim smislom za ulaganje.

Sigurno da Charlie nije ni slutio da će na ovakav način doći do miliona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.