Hazard prije dvije sedmice vozio Lamborghinija od pola miliona eura, a danas šokirao izborom vozila

Snimljen prilikom dolaska na trening

Hazard prije dvije sedmice vozio Lamborghinija od pola miliona eura, a danas šokirao izborom vozila

A. Čaušević

Pošto zarađuju na desetine miliona eura na godišnjem nivou zahvaljujući raznim ugovorima nije ni čudo zašto najpopularniji fudbaleri današnjice imaju bogat vozni park. 

Eden Hazard je prije dvije sedmice prilikom dolaska na trening promoviso svoju novu skupocujenu igračku Lamborghini Aventador SVJ koja košta 500.000 eura.

Belgijanac je oduševio navijače Reala zato što je za vozilo koje brzinu od 100 km/h ostvari za nevjerovatne 2.8 sekundi izabrao bijele boje u skladu s klupskim bojama Los Blancosa.

Međutim, danas je odlučio da šokira sve odabirom vozila. Odlični 29-godišnji na trening je stigao u Nissan Leafa, vozilu na električni pogodn koje košta oko 40.000 eura.

Inače, neka od vozila koje Hazard ima u svom voznom parku su Mercedes-Benz AMG GTR, Audi R8 V10, BMW X6, Audi RS4 Avant, Range Rover, Aston Martin Vanquish i Mercedes C Class.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Ne znam kako ce ljudska rasa da prezivi ovaj sok
4 0
Arnel925
Barem zna da vozi auto u Madridu ako ne zna da igra fudbal u Madridu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi