Potencijalni termini mečeva

UEFA-in plan: Borac danju, Zrinjski noću

Admin Čaušević

Osim Željezničara u kvalifikacijama za Europa ligu u novoj sezoni Bosnu i Hercegovinu će predstavljati Borac i Zrinjski. 

Bh. timovi su prije nekoliko dana saznali svoje rivale u prvom pretkolu, a Borac i Zrinjski bi svoje mečeve trebali igrati u Banja Luci, odnosno Mostaru i to 27. augusta.

Prema informacijama sa stranice UEFA-e Borac će utakmicu protiv Sutjske igrati u dnevnom, a Zrinjski protiv Differdangea u noćnom terminu.

Susret na Gradskom stadionu na Vrbasu bi trebao početi u 16:30, a onaj pod Bijelim brijegom u 20 sati i to bez prisustva publike.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Međutim, treba napomenuti da termini ovih susreta nisu zvanični već da se radi o planu UEFA-e. Zbog restriktivnih mjera prilikom međunardnih putovanja nije isključeno da se promijene lokacije i mečevi igraju na neutralnom terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.