Pogledajte šta se dešavalo na Grbavici u derbiju kola

Željezničar slavio protiv Borca

Pogledajte šta se dešavalo na Grbavici u derbiju kola

E. Oštraković

Nogometaši Borca poraženi su u derbiju 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na gostovanju kod Željezničara.

Obje ekipe pružile su loše prvo poluvrijeme, dok je u drugom poluvremenu viđen sjajan nogomet na Grbavici, a pobjedu je ostvario Željezničar sa 2:1.

U prvom poluvremenu viđena je samo jedna prava prilika, a u njoj se našao Semir Štilić, koji je sve uradio maestralno, matirao Palvovića, ali je Jovanović sjajno reagovao na gol liniji.

U drugom poluvremenu dosta više šansi, a prvi gol viđen je u 50. minuti. Nakon udarca Juričića lopta je u ruku pogodila Janičića, a sudac Sivac pokazao je na bijelu tačku. Siguran realizator bio je Semir Štilić.

Samo šest minuta kasnije Borac je stigao do izjednačenja, a gol je nakon sjajne kontre Borca postigao Vladan Danilović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pobjedu Željezničaru donio je Mustafa Mujezinović svojim trećim golom ove sezone i to nakon magične asistencije Mehmeda Alispahića.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

koki
Jagodicu hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi