"Ljubavna priča"

Igrač Atalante objavio kako ga je Neymar obrukao, ali mu je žestoko to vratio

Endin Čaušević

PSG je sinoć na spektakularan način preokretom pobijedio Atalantu (2:1) i plasirao se u polufinale Lige prvaka.

Atalanta je imala prednost do samom finiša utakmice, ali su Parižani onda došli do preokreta. U 90. minuti Marquinhos je poravnao na 1:1, dok je preokret ovom timu donio Choupo-Moting.

No, sinoć je posebno za igru bio raspoložen Neymar koje zasluženo proglašen za igrača meča. Neymar je pravio velike probleme igračima Atalante, a jednog od njih je baš obruka.

Brazilac je na sjajan način provukao De Roonu loptu kroz noge i "završio mu karijeru", ali je igrač Atalante dočekao osvetu. U jednom od narednih napadač žesotko je faulirao Neymara i vratio mu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

De Roon je čak taj video objavio na Twitteru uz zanimljiv opis: "Neymar i De Roon. Ljubavna priča".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.