'Vidoviti' Tuchel pogodio dešavanja iz finiša meča i saopštio ih pomoćnicima

Trener PSG-a

'Vidoviti' Tuchel pogodio dešavanja iz finiša meča i saopštio ih pomoćnicima

Trener PSG-a Thomas Tuchel kao da je predvidio šta će se dogoditi u finišu susreta između njegovog tima i Atalante u okviru četvrtfinala Lige prvaka. 

Podsjetimo, Parižani su susret dobili sa 2:1 a Tuchel se nakon meča pohvalio da je saradnicima predvidio dešavanja iz finiša susreta.

Inače, njegovi momci su golove postizali u 90. i 93. minuti.

"Nikada nisam izgubio osjećaj da ćemo postići gol. Šta više, rekao sam svojim pomoćnicima da ćemo, kad postignemo prvi, sigurno postići još jedan gol, odmah nakon toga", poručio je njemački stručnjak za RMC Sport.

Komentarisao je i samu utakmicu, tačnije drugo poluvrijeme...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U drugom poluvremenu smo u potpunosti kontrolisali utakmicu, pronašli pravi ritam i igrači koji su ušli sa klupe bili su izuzetni i napravili su razliku".

PSG će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Atletico Madrid - RB Leipzig. Taj susret na rasporedu je večeras od 21.00 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi