Dirljiv susret dvije legende: Jednu više vole Bosanci, drugu Srbijanci, ali obojica su ikone!

Na odmoru u Sardiniji srele su se dvije velike legende. 

Trener Bologne Siniša Mihajlović i švedski napadač Zlatan Ibrahimović u pauzi između dvije sezone u Seriji A uživaju u pomenutom dijelu Italije, a njihov zajednički susret zabilježile su kamere.

Sudeći po onome što se vidi na snimku, u pitanju je vrlo dirljiv susret dvije legende čije prijateljstvo datira još iz vremena kada je popularni Ibra igrao za Inter a Mihajlović bio asistent trener u tom klubu.

Ibra je danas zvanično bez kluba, ali očekuje se da će potpisati novi ugovor s Milanom i da ćemo i naredne sezone gledati dvoboje njih dvojice u italijanskom šampionatu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednji međusobni duel odigrali su prije mjesec dana kada je Ibrahimović s Milanom bio uspješniji jer je slavio sa 5:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.