Da biste izveli ovako nešto u vodi, morate imati snagu u nogama kakvu ima Zlatan Ibrahimović!

Pohvalio se novim videom

Da biste izveli ovako nešto u vodi, morate imati snagu u nogama kakvu ima Zlatan Ibrahimović!

Zlatan Ibrahimović ovih dana uživa u godišnjem odmoru. 

Nakon fantastične polusezone u dresu Milana u kojoj je postigao 11 golova i dokazao da je sa 38 godina još uvijek jedan od najboljih napadača današnjice, Ibra se počastio godišnjim odmorom kakav i zaslužuje.

Kako izvještavaju inostrani mediji, on ovih dana uživa u francuskom Saint - Tropezu, a tokom odmora svaku priliku koristi da snimi video ili napravi fotografiju za Instagram.

Tako je danas objavio video zapis na kojem se vidi kako izvodi nešto što je vrlo teško u vodi. U pitanju su popularne makazice za koje, da bi ih se izvelo u vodi, potrebna izuzetna snaga u nogama.

A, ako neko ima snage u nogama, onda je to popularni Ibrakadabra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku pogledajte potez koji djeluje lak ali ga je zaista izuzetno teško izvesti na način kako je to uradio Ibra:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rinaka
Igram lopte 2 puta godišnje i izvest cu ovo
6 9
realno_govoreci
Voda ispod kukova.Ovo ko ne moze neka se zapita za svoje zdravlje.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi