11

Komentari (11)

Panjevi7
Pa pogledaj samo naslova,pa to je ponižavanje čitalaca!!!!!
Penderinos
Cuj Ibru vole Bošnjaci, pa on je švedjanin ko i izetov brat Ismet
Edin
Hahahahah, Izetov brat Ismet je Svicarac
Noheat_killer
Sajaga
Ti zavidni insanu, kao prvo ne pise bosnjaci, nego bosanci. A drugo vise je Zlatan promovisao BIH i to kao svedjanin, nego sve turisticke i politicke organizacije u BIH skupa.
Panjevi7
Ne laži,nikad on nije reko da je Bosanac,a kamoli Bošnjak! Ne nasjedaj na medijske podvale!
Penderinos
Jedino zbog čega ljudi u svijetu misle da je Ibrahimović balkanac jeste njegovo prezime, a on se svugdje predstavlja kao švedjanin čiji korijeni vuku s Balkana ( otac bošnjo majka hrvatica ). Znam da je fino prisvajati nešto što je slavno uspješno i veliko, ali Ibrahimović nije niti ce ikada biti Bosanac i to neka ti bude jasno za sva vremena ! Ne valja se kititi tudjim perjem
Edin
Holandjanin!!!!
Bohemia
Expres.ba, informer.rs, alo.rs i sportsport.ba jedna majka rodila
vedin
Panjevi7
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti