Nezapamćena blamaža Katalonaca

Pojavio se snimak iz svlačionice Barcelone: Messi nikada nije bio tako tih

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela katastrofu u četvrtfinalu Lige prvaka jer su s nevjerovatnih 8:2 poraženi od Bayerna.

Katalonski klub je tako treću godinu zaredom doživio blamažu u nokaut fazi Lige prvaka, ali niko nije mogao ni sanjati da će sinoć od bavarskog kluba primiti čak osam golova.

Bayern je već na poluvremenu vodio sa 4:1 i tada je bilo jasno da se Barceloni loše piše. Koliko su razočarani i šokirani bili igrači Barcelone najbolje pokazuje snimak iz svlačionice pred drugo poluvrijeme.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste Lionel Messi koji je samo sjetio i uopšte nije imao snage da se oglasi iako je kapiten ovog tima. To je jasan pokazatelj koliko je sve ovo pogodilo Argentinca, ali i pokazalo da je u Barceloni krajnje vrijeme za neke promjene.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.