15

Komentari (15)

Zulfikar
To je taj trenutak gdje se u glavi prelomilo da je to to sto se Barce tice i da je vakat da de fata noge.
IMPERATOR
Ovdje ocito trener nije imao nikakav autoritet, igrači već dosta dugo vuku svaki na svoju stranu. Pique misli da je popio svu pamet svijeta, Messi navikao sve sam, Barca nije igrala kao ekipa nego kao skup pojedinaca. Razumijem da se igra na Messija oduvijek ali kad uvalis 400 miliona na 3 igrača, podrazumijeva se da ti igrači igraju prvu postavu, a ne da sjede na klupi, tribinama i da se vucaraju po posudbama. Ubijeđen sam da sa dokazanim trenerom i sa ovakvom ekipom Barca sljedece sezone moze osvojiti tripletu. Potreban je samo trener sa autoritetom i filozofijom igre koja odgovara stilu igrača. Barca će uvijek biti Barca dok je Messi tu...
ISTINA
Tako je,Setijen je truba ako dovedu Pochettina sa istim ovim timom bi bila druga priča jest da bi bilo dobro dovesti Lautara iz Intera i pojačati odbranu.
realno_govoreci
Fkt mislite da ne problem u treneru i da sa ovom filozofijom mogu nesto uraditi.Setien nije dorastao ovom nivou to je svima jasno ali stvarno mislite da Messilona moze vise ista ozbiljnim timovima? Pa Bajern ih je rastocio jer igraju kao tim i ne zna se sa koje strane prijeti opasnost dok kod Barcelone godinama je sve jasno,igra se na i oko Messia i tu je najveci problem. Filozofija se mora izmjeniti jer stil igre vise ne prolazi jer nemaju adekvatne igrace za to.Drugo je bilo dok je bio Iniesta ili Xavi u timu koji su znali potezom rijesiti napad ali drugacije je sada kada svi samo Messiu daju loptu i onda sta on uradi. Autoritet ce doci ali da li ce to odgovarati pojedincima u timu?
user1590396893
VelikiMislilac
Nisam procitao ovaj clanak, niti me zanima, ne zanima me ni liga prvaka, ni Barcelona, ni Messi. Samo BH liga i samo Velez. BH liga mi je puno bolja jer ona ima Veleža. Otvorio sam ovaj clanak samo da ovo napisem. :)
Mehinaldo
Prodati mesija pod hitno dok jos mogu uzeti pare za njega i promjeniti sistem igre jedina mogucnost sve dok je on tu igra ce se vrtiti oko njega i izgledati isto svi igraci koji dodju moraju se uklapati u njegovu igru ili lete iz tima Najbolji je igrac ali jednostavno se nece nista promjeniti dok je on tu
realno_govoreci
Jasno kao dan ali eto djeca jos uvijek misle da je Messi sto je nekada bio i da mogu po skoli furati se na njega.
JointUnion87
Biće bolje kad Pjanke dođe :)))
Jack28
Ovakav je i Arsenal, prepun starih, istrošenih, polovnih fusbalera, dolazio našpancanom Bayi na megdan. Čuj tobože nakav Lenglet da drži zadnju liniju Barcelone, da ti igra Bosquets koji nema snage ni na klupi da sjedi, istrošeni Pique koji više ni mene ne može čuvati, itd itbliže. Znači oba stopera, bek, dva u sredini i napadač. Pod uslovom da onaj mrtvi Dembele konačno posluži svrsi i da odluče šta će Griezmann igrati na terenu.
ryan.giggs
Baš tako. Kriminalno loša odbrana. Lenglet je osrednji igrač, za Seville. Busquets je cirkus, on ne može vezni red Osasune zaustaviti. Pique se trebao povući kad se povukao iz reprezentacije.
Noone
Nije kriva zadnja linija. Kriv je vezni red gdje ih je Alcantara sa svojim pasovima bez gledanja, finti kretanja, driblinga u prijemu lopte itd... ubio u pojam, izuvao ih iz kopački, Bosquetsu je razdvoji krhtinu od kosti. Jednostavno rečeno Xavi i Iniesta.
Jack28
Kako bola nije kriva zadnja linija kad je Lenglet kasnio na svaki centaršut a Semedo je direktni krivac za najmanje 4 gola Bayerna?! Istina je da je Alcantara bio nedodirljiv (jedan od najjačih veznih fudbalera na svijetu po mom mišljenju ali prolazi isod radara) ali šta god je došlo do odbrane Barcelone, to je na kraju i završilo iza leđa Ter Stegena.
kaskada24
Najviše mi njega žao, ovakvi i stradaju najviše! Messi
bazaorao
Il mesi il tim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.