Nakon sramote protiv Bayerna

Osvanuo transparent ispred stadiona Barcelone: Navijači su rekli svoje

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela debakl u Lisabonu jer su u četvrtfinalu Lige prvaka poraženi od Bayerna sa 8:2.

Ovakav poraz Barcelona nikada nije doživjela, a on najbolje oslikava trenutnu situaciju u katalonskom klubu. Jasno je da je predsjednik Josep Maria Bartomeu izgubio kompas i navijači već neko vrijeme traže njegov odlazak.

Grupa navijača katalonskog kluba okupila se sinoć ispred stadiona gdje su vrijeđali trenera i igrače nakon sramotnog poraza, a aplauze su dobili samo mladi igrači Puiq i Ansu Fati.

Da je ovo kap koja je prelila čašu najbolje pokazuje i transparent navijača koja je osvanula jutros ispred stadiona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uprava i igrači, sramota u 121 godini historije ovog kluba" piše na transparentu koja se našla prekoputa klupskih prostorija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.