Pojavio se snimak iz svlačionice Barcelone: Messi nikada nije bio tako tih

Nezapamćena blamaža Katalonaca

Pojavio se snimak iz svlačionice Barcelone: Messi nikada nije bio tako tih

E. Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela katastrofu u četvrtfinalu Lige prvaka jer su s nevjerovatnih 8:2 poraženi od Bayerna.

Katalonski klub je tako treću godinu zaredom doživio blamažu u nokaut fazi Lige prvaka, ali niko nije mogao ni sanjati da će sinoć od bavarskog kluba primiti čak osam golova.

Bayern je već na poluvremenu vodio sa 4:1 i tada je bilo jasno da se Barceloni loše piše. Koliko su razočarani i šokirani bili igrači Barcelone najbolje pokazuje snimak iz svlačionice pred drugo poluvrijeme.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste Lionel Messi koji je samo sjetio i uopšte nije imao snage da se oglasi iako je kapiten ovog tima. To je jasan pokazatelj koliko je sve ovo pogodilo Argentinca, ali i pokazalo da je u Barceloni krajnje vrijeme za neke promjene.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VelikiMislilac
Nisam procitao ovaj clanak, niti me zanima, ne zanima me ni liga prvaka, ni Barcelona, ni Messi. Samo BH liga i samo Velez. BH liga mi je puno bolja jer ona ima Veleža. Otvorio sam ovaj clanak samo da ovo napisem. :)
2 9
IMPERATOR
Ovdje ocito trener nije imao nikakav autoritet, igrači već dosta dugo vuku svaki na svoju stranu. Pique misli da je popio svu pamet svijeta, Messi navikao sve sam, Barca nije igrala kao ekipa nego kao skup pojedinaca. Razumijem da se igra na Messija oduvijek ali kad uvalis 400 miliona na 3 igrača, podrazumijeva se da ti igrači igraju prvu postavu, a ne da sjede na klupi, tribinama i da se vucaraju po posudbama. Ubijeđen sam da sa dokazanim trenerom i sa ovakvom ekipom Barca sljedece sezone moze osvojiti tripletu. Potreban je samo trener sa autoritetom i filozofijom igre koja odgovara stilu igrača. Barca će uvijek biti Barca dok je Messi tu...
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi