AS je odlučio dodatno poniziti Barcelonu: Devetorici 'nula' za sinoćnju izvedbu

Katalonci se obrukali

AS je odlučio dodatno poniziti Barcelonu: Devetorici 'nula' za sinoćnju izvedbu

S. Mlaćo

Bayern je sinoć demonstrirao silu i sa čak 8:2 savladao Barcelonu. 

Katalonski gigant je posramljen i ponižen, uvrede na račun nogometaša i stručnog štaba, te rukovodstva ne prestaju. Dolaze sa svih strana, a po prvi put ujedinili su svi španski mediji.

Oni koji prate Barcu, ali i oni naklonjeni Realu. Svi oni ne biraju sredstva kako bi dodatno 'nagazali' Katalonce, a dnevnik AS je odlučio da ocjeni igru Barcelone.

Tako je devet nogometaša dobilo ocjenu nula, a jedini koji su ocijenjeni su Luis Suarez i Jordi Alba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Samo su njih dvojica dobili popularni pik.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TiTu
Pa i nisu puno pogrijesili . Alba je bio najbolji igrac Barce sinoc ,odmah do njega je Suarez. Ostalo sve mrtvo,nije Bayern toliko dobar bio koliko je Barca losa bila . Svaka cast Bayernu ,vise se Barca obrukala zbog igre a ne zbog rezultata ,moje misljenje.
3 2
neTko_drugi
dali je redakcija sigurna da su samo dva igraca Barcelone dobila "popularnog pika" XD
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi