Susret sa predsjednikom

Conte večeras na sastanku koji bi mnogo toga mogao odlučiti

Midhat Šljivak

Predsjednik Intera Steven Zhang doputovao je u Njemačku i večeras će održati sastanak sa trenerom tima Antonijom Conteom.

Italijanski mediji pisali su u proteklom periodu kako Conte nema preveliku podršku rukovodstva tima i da bi vrlo lako mogao dobiti otkaz.

Conte se čak i javno žalio da nema podršku iz kluba. To je izjavio za Sky Sport Italia po završetku prethodne sezone i njegove riječi se nisu dopale čelnicima.

Ambicije kluba i Contea se poprilično razlikuju. Dosta toga ne funkcioniše, pa će večerašnji sastanak biti prava prilika da se odnosi barem malo poprave i dosta toga bi u odnosu moglo biti jasnije.

Inter sustra protiv Shakhtara igra meč polufinala Evropske lige. Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.