Inter ponudio Bayernu nevjerovatnu razmjenu
Foto - EPA

Dva za dva

Inter ponudio Bayernu nevjerovatnu razmjenu

M. Šljivak

Rukovodstvo Intera ponudilo je minhenskom Bayernu poprilično nevjerovatnu razmjenu fudbalera.

Kako navodi Sport Mediaset, čelnici italijanskog velikana ponudili su Bayernu Ivana Perišića (trenutno na posudbi u Bayernu) i Marcela Brozovića, a za njih traže Davida Alabu i Corentina Tolissoa.

Perišić pruža dobre igre u Bayernu i klub bi ga rado zadržao u svojim redovima. Također, pokazali su interes i za Brozovića, pa to Nerazzurri žele iskoristiti.

Ipak, teško je vjerovati da bi Bayern mogao pristati na ovakvu razmjenu. Jednostavo djeluje kao da žele malo previše i izvjesno je da će dobiti odbijenicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bayern je spreman da se odrekne Tolissoa. Alabe ipak 'ne' i sa njim se uveliko vode pregovori o novom dugogodišnjem ugovoru i sve sluti da će se to ubrzo desiti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamic14
Ja sam cuo da je Bayern pristao I jos ponidio 80mil eura ???
10 0
Hare
Hahahah ma sigurno da ce prihvatiti
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi