Katastrofa Barcelone sinoć je najviše prijala Ivanu Perišiću

Bayern se predomislio

Katastrofa Barcelone sinoć je najviše prijala Ivanu Perišiću

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su deklasirali Barcelonu sa 8:2 u četvrtfinalu Lige prvaka.

Bavarci su odigrali fantastičan meč protiv slabašnih Katalonaca, te su im uspjeli zabiti čak osam golova. Jedan gol u sinoćnjoj pobjedi Bayerna zabio je i Ivan Perišić koji igrao na posudbi iz Intera.

Perišić je prošlog ljeta došao na jednogodišnju posudbu, a ona je produžena do kraja ove sezone iako su iz Bayerna prije nekoliko sedmica poručili da neće otkupiti njegov ugovor.

Međutim, njemački mediji pišu da se situacija promijenila nakon sinoćnje odlične partije hrvatskog igrača, te da sada u Bayernu žele zadržati Perišića u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inter i Bayern će obaviti pregovore nakon Lige prvaka, a i sam igrač je pokazao želju da ostane u Minhenu. Bavarci "ispipavaju puls" Intera koji je za Perišića odredio cijenu od 20 miliona eura, ali se nadaju da će ta suma ipak biti nešto manja.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac88
e jbg,a Coutinha koji je bolji pustate nazad iako ga mozete dobit za 50 miliona
0 2
Sloboda
Perišića treba odmah kupiti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi