Tema je Edin Džeko: Conte i rukovodstvo Intera ne mogu naći zajednički jezik
Foto - EPA

Trener želi bh. igrača, ali čelnici kluba ne

Tema je Edin Džeko: Conte i rukovodstvo Intera ne mogu naći zajednički jezik

M. Šljivak

Edin Džeko se ovog ljeta ponovo povezuje sa odlaskom iz Rome.

Bh. napadača najčešće sele u Inter, a povezuje se još sa ekipama Juventusa i Napolija.

Trener Intera Antonio Conte silno želi Džeku. Želja je tolika da je sjajni stručnjak ušao i u svađu sa rukovodstvom kluba zbog bh. napadača.

Conte je jasan pri svom stavu da u ekipi želi Džeku koji bi se idealno uklopio u njegov tim i sistem igre. Međutim, rukovodstvo tima smatra da nema potrebe trošiti previše novca i oni bi radije da se prikika pruži mladim fudbalerima.

Smatraju da bi Conte trebao pružiti šansu Andrei Pinamontiju ili Federicu Bonazzoliju, koji su mnogo mlađi i jeftiniji nego što je Džeko, no Conte je uporan u svojoj želji.

Na kraju bi se lako moglo desiti da Conte ne bude trener Intera. Navodno, on odavno nije u dobrim odnosima sa čelnicima kluba koji jedva čekaju da ga se riješe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To bi se na kraju moglo i desiti, a kao prvi kandidat za trenera spominje se Max Allegri, koji je Contea zamijenio i na klupi Juventusa.

Conte je opasno zakuhao, a vidjet ćemo šta će se na kraju desiti sa njim, ali i sa Džekom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi