Sve je rekao u posljednjoj izjavi

James Rodriguez otkrio gdje nastavlja karijeru?!

Esmer Oštraković

James Rodriguez pao je u drugi plan u Real Madridu i sasvim je jasno da će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Navodno je za njegove usluge najviše zagrijan Atletico Madrid, ali James ne želi ostati u Španiji.

On je učestvovao u pocastu Daniel Habifa, te je otkrio mnoge stvari vezane za nastavak svoje karijere.

"Igrao sam u nekoliko dobrih liga i tu nedostaju Seria A i Premier liga. Znam gdje želim da idem, a znam i da me tamo žele. Odlazak u Englesku bio bi sjajna stvar, to je najbolja liga na svijetu", započeo je Rodriguez, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Još uvijek nisam siguran gdje ću nastaviti svoju karijeru. Sve bi trebalo biti završeno u narednih nekoliko dana ili sedmica. Izabrat ću klub gdje ću igrati, gdje sam sretan i gdje smatram da će me svi zavoliti", završio je James Rodriguez.

Jasno je da bi Rodriguez karijeru mogao nastaviti u Engleskoj, a samo su dva kandidata za njegov potpis, a to su Arsenal i Manchester United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.