Grci tvrde

Uhapšen Harry Maguire jer je vrijeđao i napadao policajce na grčkom otoku!

Edmir Škorić

Policija na grčkom otoku Mikonosu u lisicama je privela štopera Manchester Uniteda Harryja Maguirea.

Maguire je navodno na "otoku vjetrova" zajedno s prijateljima imao žestoku raspravu sa drugim Britancima, pa je morala da interveniše policija.

Građani mjesta u kojem se sve dešavalo su, kako se izvješćuje, policiju obavijestili pola sata iza ponoći u četvrtak da su se dvije grupe Engleza sukobile ispred bara.

Kada je policija intervenirala kako bi zaustavila svađu, tri osobe su verbalno, a zatim i fizički napale predstavnike organa reda i mira. Policija je stoga privela tri osobe u policiju sa lisicama, a među njima je bio i štoper Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I u policijskoj stanici su, međutim, trojica osumnjičenih nastavili provocirati i maltretirati policajce, zbog čega su uhapšeni.

O navodnom incidentu za sada je pisao samo jedan grčki portal, pa ne možemo sa sigurnošću konstatovati da je Maguire zaista maltretirao policiju i da je priveden u policijsku stanicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.