"Maguire svaki dan dolazi ženi i govori joj: Nemam pojma, ali oni stvarno vjeruju da sam dobar"
Foto - EPA

Van der Vaart brutalan

"Maguire svaki dan dolazi ženi i govori joj: Nemam pojma, ali oni stvarno vjeruju da sam dobar"

M. Šljivak

Harry Maguire postao je najskuplji defanzivac u historiji nakon što je u ljeto prošle godine za 87 miliona eura prešao iz Leicestera u Manchester United.

Snažni defanzivac je imao dobre partije u dresu Uniteda, no često je bio žrtva napadača koji su kraj njega lagano zabijali pogotke.

Posljednji koji je to napravio je igrač Bournemoutha Junior Stanislas koji mu je proturio loptu kroz noge i iz mrtvog ugla je pogodio.

Žestok komentar nakon toga je imao nekadašnji nizozemski fudbaler Rafael van der Vaart. Nije nimalo štedio Maguirea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da Maguier svaki dan kada dođe kući govori ženi: Nemam pojma o fudbalu, a zarađujem toliko novca. Stvarno vjeruju da sam dobar", riječi su Van der Vaarta.

Ovakve riječi se sigurno neće dopasti Maguireu i vidjet ćemo hoće li poslati kakav odgovor.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Rece frajer koji je u vrhuncu karijere igrao za raspale pilicare.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi