Zna li Maguire koga je uopšte pokrivao kod gola Southamptona za 2:2?

Stoper Uniteda pogriješio

Zna li Maguire koga je uopšte pokrivao kod gola Southamptona za 2:2?

E. Škorić

Manchester United je bio blizu važne pobjede nad Southamptonom, ali su gosti u nadoknadi i nakon ubačaja iz kornera uspjeli doći do 2:2.

Činilo se kako će United ostvariti važna tri boda i primaknuti se plasmanu u Ligi prvaka, ali je nedostajalo sreće u samoj završnici.

Navijače Uniteda najviše frustrira kada znaju da je krivac za gol njihov ove sezone ponajbolji igrač Harry Maguire. Stoper je čuvao svog saigrača Aarona Wan-Bissaku u trenutku kada je Southampton došao doi gola.

Maguire je morao biti bolje pozicioniran i svjesniji opasnosti od kornera gostiju praktično u posljednjim sekundama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je sada peti sa 59 bodova, a do kraja su ostala još tri kola. Isti broj bodova ima četvrtoplasirani Leicester, dok trećeplasirani Chelsea ima 60 bodova.

[twitter]https://twitter.com/caleb23lufc/status/1282781283047931906[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Neshvatljivo ponašanje kompletne odbrane. Ipak, iako je direktni krivac Mekgvajer, najveći i glavni krivac je njegov trener - pored fizičke pripreme, fudbaleri moraju imati i kvalitetnu psihološku pripremu, pa se ne bi dešavalo da im koncentracija popusti na kraju i da ne znaju ni koga čuvaju ni gdje treba da idu nakon kornera. Na snimku se vidi kako su u sredini peterca (ne računajući golmana de Heu a i on je morao krenuti i pokupiti taj plitak centaršut), 3 igrača Junajteda i 3 Sautemptona, samo što Mekgvajer čuva Van Bisaku, a pored strelca, još su 2 igrača slobodna iza njihovih leđa. Amaterski!
1 0
red devil mo
Realno,Aron nije mogao u ovoj situaciji ništa. Hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi