Rakitić u centru pažnje

Navukao gnjev navijača: Doživio blamažu s Barcom, a sinoć slavio trofej Seville skokom u bazen

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić ovog ljeta će prema svemu sudeći napustiti Barcelonu.

Rakitić je i prije godinu dana bio na izlaznim vratima katalonskog kluba, ali je tada odbio da ide zbog čega je u prvom dijelu sezone većinom bio na klupi. No, ovog ljeta će teško izbjeći odlazak iz Barcelone.

Katalonski klub je već stavio nekoliko igrača na transfer listu, a među prvima bio je upravo Rakitić. On ne krije želju da se vrati u Sevillu čime dodatno ljuti navijače Barcelone.

Da stvar bude gora Rakitić se sinoć javio uživo za jednu špansku televiziju kako bi proslavio pobjedu Seville u finalu Evropske lige iako je još uvijek igrač Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rakitić je od dragosti čak skočio u bazen i pokazao da mu je Sevilla uvijek bila na prvom mjesto što je dovelo do ludila navijače Barce koji su sinoć osuli drvlje i kamenje ka reprezentativcu Hrvatske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.