Suarez: Želim da ostanem, ali ako me u klubu više ne žele onda sam spreman da razgovaramo

Jasna poruka Urugvajca

Suarez: Želim da ostanem, ali ako me u klubu više ne žele onda sam spreman da razgovaramo

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez ovog ljeta mogao bi napustiti Barcelonu.

Suarez je u Barcu stigao na ljeto 2014. godine iz Liverpoola i postao je jedan od najboljih igrača ovog tima. Međutim, nakon očajne sezone i debakla u Ligi prvaka počelo se pričati o tome da će većina igrača napustiti Camp Nou ovog ljeta.

Među njima je, navodno, i Luis Suarez koji je prošle sezone u Lionela Messija bio jedan od rijetkih koji je igrao na svom nivou. No, čini se da je Josep Maria Bartomeu prekrižio Suareza iako njemu to još uvijek niko direktno nije rekao.

"Želim ostati u klubu, ali ako misle da više ne mogu poslužiti ekipi spreman sam na razgovor s upravom. Želim da doprinosim ovom klubu što više mogu. Osjećam da imam podršku navijača još od samog dolaska i to je nešto što mi daje snagu", rekao je Suarez i dodao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Niko ne može da sumnja u moju predanost Barceloni. Za ono što se desilo u Lisabonu smo svi odgovorni. No, ako trener želi da me zamijeni onda nema problema. Predsjednik priča o mnogim imenima, ali meni još niko nije rekao da ne računa na mene".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Laola
Zubonja razligu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi