Depay fotografijom na Instagramu zagolicao maštu navijača Barcelone

Slučajnost ili ne?

Depay fotografijom na Instagramu zagolicao maštu navijača Barcelone

E. Čaušević

Holandski stručnjak Ronald Koeman prije nekoliko dana zvanično je predstavljen kao novi trener Barcelone.

Koeman je stigao na klupu katalonskog kluba nakon što je otkaz dobio Quique Setien i pred njim je zaista težak zadatak. Od Koemana mnogi očekuju da napravi promjene u igračkom kadru i vrati Barcelonu na stare staze slave.

Iako je tek prije nekoliko dana stigao u Barcelonu već se počelo špekulisati o tome koje fudbalere bi mogao dovesti u katalonski klub ovog ljeta.

Jedan od igrača koji se spominje je i Memphis Depay koji igra za Lyon. Koeman dobro poznaje Depayja jer ga je vodio u reprezentaciji Holandije i vjeruje da ovaj 26-godišnjak može biti pojačanje za Katalonce.

Da tu ima nešto "potvrdio" je i sam Depay koji je objavio zanimljivu fotografiju na Instagramu. On je objavio fotografiju sa Omarijem Juniorom koji je u dresu Barcelone, a to se desilo baš nakon špekulacija da dolazi u katalonski tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, da li je ovo zaista potvrda da tu ima nešto ili samo slučajnost ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Laola
Samo im je on jos trebao ocajan igrac
3 3
Mele
Dobar je on igrac, ai 7. tetovaze i manekenstvo, ubili ga. Kad slava i novac udare u glavu, tesko je biri normalan..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi