Prilikom dodjele pehara

Saigrači Bayernovog Hulka zezali na originalan način

Admin Čaušević

Neki od igrača Bayerna su sinoćnjim osvajanjem Lige prvaka ostvarili najveći uspjeh u svojoj karijeri, među njima je i Leon Goretzka.

Tokom izolacije izazvane pandemijom koronavirusa Goretzka je doživio potpunu transformaciju i značajno je dobio na mišićnoj masi.

Sluteći po slavlju prilikom dodjele pehara Lige prvaka sasvim je jasno da ostali saigrači uživaju u zezanju na račun Bayernovog Hulka.

Naime, kada je krenuo da digne trofej David Alaba mu je zavratio rukave da se se vidi mišići, a sve je podržao i Jerome Boateng.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Goretzka je član Bayerna od 2018. godine nakon što je stigao besplatno. Sinoćnji trofej mu je bio šesti u dresu njemačkog diva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.