Priča koja tjera suze na oči: Ličnost finala Lige prvaka bio je pomoćni sudija!

Vrhunac karijere

Priča koja tjera suze na oči: Ličnost finala Lige prvaka bio je pomoćni sudija!

A. Čaušević

Bayern je u finalu Lige prvaka s minimalnih 1:0 pobijedio PSG i tako po šesti put u klupskoj historiji postao prvak Evrope. Mnogobrojne zvijezde oba tima zasijenio je pomoćni sudija Loreno Manganelli. 

Kako je san svakog igrača da zaigraju na velikom finalu, tako se i sudije nadaju da će dobiti priliku da dijele pravdu na najvećoj fudbaskoj utakmici u godini.

Ličnost finala na stadionu La Luz definitivno je bio pomoćnik Manganelli koji je na sebe odmah privukao pažnju prilikom izlaska na teren.

Italijan je dotakao pehar i tako prozvao kletvu da će nešto krenuti po zlu, međutim svoj posao u ulozi linijskog sudije je odradio bez greške.

p1egfp6b201m21had1jsf1mji1da7l.jpg

Kada je počelo intoniranje himne Lige prvaka Magnanelli je neobičnim detaljem opet bio u žiži, dok su svi držali ruke uz tijelo, on je jednu stavio na grudi.

[twitter]https://twitter.com/RamAbrazil1970/status/1297609745126371330[/twitter]

Na kraju meča prilikom ceremeonije kada je dobio odličje od srca se nasmijao i poljubio medalju. Razlog zbog čega je to sve uradio je njegov otac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Magnanelli je na putu ka dodjeli medalja u kameru pokazao fotografiju svog oca koji je nedavno preminuo od koronavirusa. Nema dileme da bi otac bio ponosan na svog sina.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aazz
Konacno neko da se necemu iskreno raduje, bez skrivanja emocija i lazne glume. Raduj se veliki covjece
29 0
goku_iz_sirokog
Lijepo za vidjeti, nema sta
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije