Mečevi se igraju u subotu i ponedjeljak

Tri utakmice 6. kola Premijer lige BiH u direktnim prenosima

Endin Čaušević

Ovog vikenda igraju se mečevi šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na rasporedu je pet utakmica koje će se igrati u subotu i ponedjeljak, dok je derbi između Željezničara i Zrinjskog odgođen zbog nastupa ovih ekipa u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Naime, u subotu su na rasporedu tri utakmice, a jednu ćemo gledati u direktnom prenosu na Areni sport. Od 16:30 sastaju se u subotu Mladost i Olimpik, dok od 18 sati u Mostaru Velež dočekuje Tuzla City.

U subotu se još od 20 sati igra meč Slobode i Širokog Brijega i ta utakmica će biti u direktnom prenosu.

Preostale dvije utakmice igraju se u ponedjeljak. Od 16 sati snage će odmjeriti Borac i Krupa, te će ovaj meč biti u direktnom prenosu na Areni Sport baš kao i utakmica Radnik - Sarajevo koja se igra od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.