11

Komentari (11)

rodjak
i u Tuzli ima navijaca Veleza,ovaj sto kaze da Sloboda ima vise navijaca od Veleza mora da je neki pubetetlija koji veze nema ili je neko na nekim losim drogama.Velez je u rangu sa Zeljom i Sarajevom pa onda dolaze Robijasi pa Borac ,Pa mozda onda Fukare,a onda iza njih ovi novo nastali klubovi tipa TC,Olimpic ili zrinjski
Ada123
Sve dok navijači nemogu na stadion trebali bi što više prenosa direktno. Ako nemogu iz tehnickih ili bilo kojih drugih razloga ima ko moze.
tcity055
Ovaj Mtel samo prenosi utakmice Sarajeva, Zelje, Borca, Zrinjskog i Sirokog. Kako to važnija utakmica Borac Krupa od Velez TC.
RamboIzzMostara
Čhethnička televizija
sslazio
Ima i do gledanosti. Vise navijaca ima Sloboda od Veleza. Za Slobodu navija cijela Tuzla a za Velez pola Mostara dok za Tuzlu navija jedno malo vece selo a Siroki ima navijaca otprilike kao i Velez.
Samoiskreno
Zasto pa Velez je po gledanosti atraktivan poput Sirokog, cak je stadion Sirokog i veci..dok Tuzlu gleda selo omanje..
JedanDevetDvaDva
@sslazio za zrinjski moze navijati pola mostara, a velez ima navijace sirom drzave.
Fareus1921
@sslazio ne moguda vjerujem da si lupio tu glupost.Velež ima bolju postjetu,veću bazu navijača...
RamboIzzMostara
@sslazio ahahha, fukaroo ..gdje vi imate vise navijaca hahahha. Za Velez navija pola Mostara, pola Stoca, Jablanica, Konjic, Gornji Vakuf, Ilidža, Jajce itd. pun khurac ljudi u Središnjoj Bosni navija za Velež.
Breba
sslazio Za Velež navija i trećina Sarajeva, pa ti skontaj zašto.
Sarajlija46
Ilidza navija za Velez?Interesantno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.