Ekspedicija FK Sarajevo stigla u Bjelorusiju
Foto: FK Sarajevo Facebook

Sutra utakmica u Brestu

Ekspedicija FK Sarajevo stigla u Bjelorusiju

Edmir Škorić

Nakon nekoliko sati leta, ekspedicija FK Sarajevo sletjela je u Bjelorusiju.

Bh. prvak je jutros otputovao za Bjelorusiju, a klub je putem zvaničnih profila na društveni mrežama saopštio da je uredno stigao na odredište.

Podsjetimo da će Sarajevo večeras odraditi trening, a već sutra navečer od 20 sati igra protiv bjeloruskog prvaka Dynamo Bresta.

"Gledali smo utakmice Bresta i vidjeli smo da se radi o izuzetno dobroj ekipi, imaju par vrlo kvalitetnih igrača. U toj utakmici protiv Astane ekipa Bresta odigrala je zaista kvalitetno, naravno nije jednostavno postići šest pogodaka bilo kojoj ekipi, a njima je to pošlo za rukom. Ipak, mi ćemo tražiti svoju šansu i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat u toj utakmici", kazao je trener FK Sarajevo Vinko Marinović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, zbog povrede će utakmicu propustiti Besim Šerbečić, ali se vraća u tim Tino Sven Sušić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tas14
Igraj Bordo-Bijeli ?⚪
6 0
bistrik87
samo jako, izbacivali smo mnogo jace, a da i ispadnemo nije smak svijeta
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi