Šišmiši žele 40 miliona eura

Delegacija Leedsa došla u Španiju po veliko pojačanje

Degelacija zvaničnika Leeds Uniteda je stigla u Španiju kako bi pokušala za svoj tim osigurati veliko pojačanje, piše Diario AS.

U delegaciji koja je stigla u Valenciju se nalaze i većinski vlasnik Andrea Radrizzani i sportski direktor Victor Orta.

Meta je Rodrigo Moreno (29), sjajni ofanzivac Velencije koji se ne tako davno povezivao i sa Barcelonom.

Radrizzani i družina žele zaključiti posao na sastanku za predsjednikom Valencije Anilom Murthyjem.

Navodno su Šišmiši spremni pustiti Rodriga za cifru od 40 miliona eura, a sada ostaje da se vidi da li će Leeds uspjeti osigurati veliko pojačanje.

Ridrigo Moreno je u valenciji proveo proteklih šest godina, a u dresu Šišmiša je uspio privući pažnju španskih selektora, pa je od 2014. do danas skupio 22 nastupa za Crvenu furiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rodrigo moreno je već imao priliku okusiti engleski fudbal s obzirom da je sezonu 2010/2011 proveo u Boltonu kao posuđen igrač Benfice.

Podsjetimo, Leeds se pod trenerskom palicom Marcela Bielse nakon 16 godina uspio vratiti u Premiership.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.