Mladi Škot potpisao

Bayern predstavio novo pojačanje!

Edmir Škorić

U Bayernu nastavljaju da grade budućnost, a ona se naravno uveliko temelji na mladim i talentovanim nogometašima.

Zato je Bayern nastavio s dovođenjem talentovane djece, pa je zvanično novi član njemačkog i evropskog prvaka postao i mladi Škot Barry Hepburn.

Dječak ima samo 16 godina, ali može da igra na obje strane kao krilo. Nastupao je već za kadetsku reprezentaciju Škotske i smatra se velikim potencijalom.

Njega Bayern dovodi iz omladinske selekcije Celtica i on će nastaviti da se razvija u akademiji Bayerna, dok ne dobije pravu šansu u redovima Bavaraca. Njega će, zanimljivo, u U17 ekipi Bayerna trenirati legendarni Miroslav Klose.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim njega, ranije je Bayern doveo iz Celtica još jednog talentovanog dječaka, a radi se o defanzivcu Liamu Morrisonu, koji je prošlog ljeta preselio u Minhen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.